Meedoen

Welkom in Vitamine G. We vertellen je graag hoe je betrokken kunt raken bij en op de hoogte kunt blijven van alles in en rondom onze geloofsgemeenschap.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte worden gehouden van het nieuws over en de activiteiten van Vitamine G? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Abonneren kan door een e-mail te sturen naar nieuwsbrief@vitamineg.net met je voor- en achternaam en je e-mailadres.

Kom kennismaken

Wil je graag weten wie wij zijn en wat wij doen? Dat kan door een van onze activiteiten te bezoeken, bijvoorbeeld een viering. We nemen graag de tijd om samen koffie of thee te drinken en met je kennis te maken. Het is daarnaast ook mogelijk om een afspraak te maken met onze voorgangers, Rianne en Kaj ten Voorde. We ontmoeten je graag.

Sluit je aan bij een huiskring

Wil je graag intensiever betrokken raken bij Vitamine G, nieuwe mensen leren kennen, samen de Bijbel lezen en stilstaan bij wat het betekent om Jezus Christus te volgen? Sluit je dan aan bij een huiskring. De huiskringen staan open voor iedereen, ook om een keer sfeer te komen proeven. Het is niet nodig om lid van Vitamine G te zijn. Meer weten? Stuur een e-mail naar Jan-Reindert Voogdt.

Word lid of vriend van Vitamine G

Ben je betrokken bij Vitamine G en wil je jouw verbondenheid met ons kenbaar maken? Dat kan door je in te schrijven als lid of vriend van Vitamine G. Door je in te schrijven maak je kenbaar dat het werk van Vitamine G van belang is - niet alleen voor jou, maar voor iedereen voor wie Vitamine G er is en wil zijn. Wil je meer weten over lid of vriend zijn van Vitamine G? Stuur een e-mail naar Menno de Vries.