Vitamine G-viering

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 10/01/2021
12:30 - 13:30

Locatie
Diependaalse kerk

Categorieën Geen Categorieën


Op zondag 10 januari houden we een Vitamine G-viering om 12.30 uur. Voorganger is ds. Lydia Kansen. Het thema van de viering is: ‘Waar bent U?’, gelezen zal worden Psalm 13 & Matteus 11: 1 – 6.

Vanwege de lockdown raden we iedereen aan de viering ONLINE bij te wonen. Dit kan via de link https://youtu.be/Ip3pfj6xmN8. Toch is het ook zeker mogelijk om een viering bij te wonen. Wees welkom, maar registreer je vooraf. Dit kan een week voorafgaand aan de viering via www.vitamineg.net/aanmelden-viering. De zaal is open vanaf 12.00 uur. Registratie geldt tijdens de lockdown ook voor medewerkers.

Programma Kidskerk en Vitamini’s van 16.00 tot 17.00 uur
Om voldoende ruimte voor de kinderen te hebben, en de kinderen ook nog iets te bieden in deze periode, worden de kinderkerk en vitamini’s naar de zondagmiddag verplaatst.
Er is geen crécheopvang, deze vervalt. De kinderdiensten zijn van 16-17 uur en alleen fysiek bij te wonen. (Online is niet mogelijk).

Vanaf 15.45 zijn de kinderen welkom. De kinderkerk komt binnen via de hoofdingang. De vitamini’s komen via de zij-ingang.

Registratie voor alle diensten
Om vieringen en kinderdiensten te kunnen bijwonen, is registratie vooraf verplicht, (inclusief kinderen én medewerkers).
Registratie kan via: https://www.vitamineg.net/aanmelden-viering/. Let even goed op dat je voor de juiste bijeenkomst registreert.
En annuleer vooral tijdig als je toch niet van plan bent te komen. Stuur daarvoor een bericht naar Helene Voogdt – hrvoogdt@gmail.com
Verder hanteren we nog de volgende richtlijnen:
– Blijf thuis als jezelf of een huisgenoot corona-verschijnselen heeft.
– Draag een mondkapje bij binnenkomst en hang je jas aan je eigen stoel.

– Blijf zitten tijdens de dienst.

Heb je naar aanleiding van dit bericht vragen aan het kernteam van Vitamine G, stuur deze dan aan Helene, hrvoogdt@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *