Vitamine G-viering

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 08/11/2020
12:00 - 13:30

Locatie
Diependaalse kerk

Categorieën Geen Categorieën


Aankomende zondag 8 november is er een Vitamine G dienst van 12.30-13.30u. Naar aanleiding van de nieuwe COVID19-maatregelen, we nodigen jullie uit om de kerkdienst via livestream te volgen: via https://youtu.be/qH3w1BJ39hA. Volwassenen en tieners die de kerkdienst liever toch willen bijwonen in de kerkzaal, dat is ook mogelijk. Zij kunnen zich vooraf registreren via www.vitamineg.net/aanmelden-viering. De zaal is open vanaf 12.00 uur. Kinderen zijn van harte welkom voor de crèche en het kinderprogramma van de Vitamini’s en Kidskerk (via de zij-ingang naar binnen). Ook als je de viering online meemaakt ben je welkom je kinderen (vanaf 12.00 uur) naar het kinderprogramma te brengen. Verder gelden de bekende maatregelen (via de hoofdingang binnenkomen, mondkapje dragen binnenkomst en vertrek).

Richtlijnen voor het meedoen in de kerkzaal:

Voor de kinderen is er een eigen programma. We vragen onze bezoekers zich vooraf te registreren via www.vitamineg.net/aanmelden-viering. In verband met Covid-19 hanteren wij de volgende richtlijnen:

  • Volwassenen en tieners komen binnen via de hoofdingang. Je krijgt koffie/thee om mee te nemen naar je zitplaats. De jassen worden bij de eigen stoel gehouden.
  • De kinderen komen binnen via de zijingang (linker zijkant gebouw) en gaan gelijk naar hun eigen programma. Dit betreft de crêche, Vitamini’s (2,5 jaar t/m groep 1) en Kidskerk (groep 2 t/m groep 8). Zij blijven daar tot het einde van de viering. De oudere kinderen zijn welkom mee te doen in de viering.
  • Er geldt een maximum van 30 bezoekers, inclusief medewerkers en exclusief de kinderen in het kinderprogramma.
  • De kinderen van de Kidskerk gaan direct via de trap bij de zijingang naar de bovenzaal.
  • Kleinere kinderen worden door een van de ouders in de achterzaal bij de leiding gebracht.
  • Als je zelf de dienst NIET bezoekt, kun je evengoed je kind(eren) naar een van de kindergroepen brengen.
  • Verder hanteren we alle geldende Corona-maatregelen. Volg graag de instructies van de coördinatoren die bij de ingang en in de zaal aanwezig zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *