Vitamine G-viering

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 12/07/2020
10:30 - 11:45

Categorieën Geen Categorieën


Aanstaande zondag, van harte welkom bij de openluchtviering van Vitamine G in Maartensdijk op het scoutingterrein (Dierenriem 10). We zien ernaar uit jullie te ontmoeten! Om 10.00 uur is er inloop met koffie en thee, de viering begint om 10.30 uur.

We houden een creatieve aanbiddingsviering met als thema ‘Alles wat adem heeft, loof de HEER’. Je kunt rustig zitten en luisteren, iets tekenen, opschrijven et cetera. De band HOME zal spelen, o.l.v. Geert Jurrie Schutte en er zullen woorden gesproken worden uit en over Psalm 150. Ook de kinderen van de Kidskerk doen hieraan mee. Er zal voor hen LEGO zijn en teken- en knutselmateriaal. Ze mogen ook zelf iets bedenken om mee te nemen. Voor de Vitamini’s is er een leuk programma onder leiding van Hanneke. De baby’s blijven bij hun ouders/verzorgers ; wie wil kan binnen een campingbedje neerzetten.

Graag geven we nog een paar praktische aanwijzingen:

  • Neem zelf graag pennen, stiften en/of ander creatief materiaal mee. Een onderzetter om je papier op te leggen is ook handig. We zullen in verband met Corona deze spullen niet (uit)delen.
  • Er zijn genoeg stoelen aanwezig, maar een picknickkleed kan ook fijn zijn.
  • Zie de route in de afbeelding. Wanneer je afslaat vanaf de Dierenriem moet je nog ca. 50 meter door het terrein oprijden. Er is ruimte om te parkeren bij de korfbalvereniging (zie de P). Daarna is het nog 10 meter lopen naar het Agger Martini Scoutingterrein. Het is niet de bedoeling op het scoutingterrein (voorbij het houten hek) te parkeren.
  • Mocht je willen komen maar geen vervoer hebben, vraag dan iemand van je huiskring of plaats een oproepje in de chrch-app.

In verband met Corona hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Er is desinfecterende handgel aanwezig, en er geldt een looproute van en naar de toiletten.
  • We serveren koffie/thee en voorverpakte koek, er is geen lunch.
  • Bij binnenkomst kun je een stoel nemen en/of met je picknickkleed op ruime, minimaal 1,5 meter afstand van de band en van de anderen plaatsnemen. Blijf die afstand in acht houden. Als je wilt bewegen, zoek dan een ruime plaats op: het veld is groot genoeg.
  • Het RIVM geeft aan dat bij veel ventilatie (dat geldt voor binnen, en buiten is ventilatie er vanzelf) meezingen mogelijk is. Houd ook dan ruim voldoende afstand in acht.
  • Na afloop is er geen koffie en thee en gaan we ieder huiswaarts.
  • De weersverwachting laat zien dat het zondag droog blijft. Het zal niet koud zijn, maar misschien wat fris. Zorg dat je warm genoeg gekleed bent. Mocht de weersverwachting toch onverhoopt sterk omslaan en we het plan moeten herzien, dan sturen wij zaterdagavond om 21.00 uur een bericht via de Chrch-app en de nieuwsbrief.

Tot zondag, 10 uur, in Maartensdijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *