Vitamine G-viering

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 24/01/2021
12:30 - 13:30

Locatie
Diependaalse kerk

Categorieën Geen Categorieën


Aankomende zondag 24 januari is er een online Vitamine G-viering om 12.30 uur. Het thema van deze viering is ‘Zout en licht zijn: gave of opgave?’. De bijbellezing is Matteüs 5:13-16. Voorgangers in de viering: Henk en Kaj ten Voorde. Muziek: Mike en Kerin van der Wal.Vanwege aangescherpt advies vanuit de landelijke kerk, is besloten om tijdens de lockdown niet meer te zingen in de kerk. De muziek wordt dan ook vooraf thuis opgenomen. Iedereen wordt aangeraden vanuit huis de viering bij te wonen. Wil je gebedspunten delen? Zet deze dan in de chrch-app. Dit kan in het kanaal ‘Danken en bidden’. Zit je niet in de chrch-app, mail dan naar kaj@vitamineg.net.

We nemen de dienst van 24 januari vooraf op en deze is te kijken via https://youtu.be/5mpJJhBu8x0. Wie wil, kan om 13.30 uur via Zoom (in groepjes) met elkaar koffiedrinken en doorpraten over de viering. De zoomlink is verstuurd via de nieuwsbrief. Ontvang je de nieuwsbrief nog niet? Geef je dan op door een mail te sturen aan nieuwsbrief@vitamineg.net.

Naar de kerk komen om daar op groot scherm mee te kijken, kan ook. Meld je dan aan via www.vitamineg.net/aanmelden-viering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *