Vitamine G-viering

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/11/2020
12:00 - 13:30

Locatie
Diependaalse kerk

Categorieën Geen Categorieën


Aankomende zondag 22 november is er een Vitamine G-viering van 12.30-13.30u. Het thema van deze viering is: liefde die de angst verdrijft? Jan-Reindert Voogdt zal voorgaan in deze viering en met ons stilstaan bij Lukas 13:31-35.

Je bent welkom de viering bij te wonen in de kerkzaal. Registreer je dan vooraf via www.vitamineg.net/aanmelden-viering. De zaal is open vanaf 12.00 uur. Kom je naar de kerk? De bekende maatregelen blijven gelden: via de hoofdingang binnenkomen, mondkapje dragen bij binnenkomst en vertrek. Het is ook mogelijk aan de viering mee te doen via livestream https://youtu.be/Wk-PkeFMymI. Zorg dat je ingelogd bent op YouTube om te kunnen meedoen op de livechat. Kinderen zijn van harte welkom voor de crèche en het kinderprogramma van de Vitamini’s en Kidskerk (via de zij-ingang naar binnen). Ook als je de viering online meemaakt zijn de kinderen (vanaf 12.00 uur) welkom bij het kinderprogramma.

Collecte A Taste of Christmas & flyers rondbrengen

In november collecteren wij voor A Taste of Christmas. Met dit online kerstevenement op 12 december hopen we in totaal circa 300 kinderen, tieners en volwassenen in Hilversum te bereiken om met hen de komst van Jezus naar deze wereld te vieren. Benieuwd? Zondag zijn de flyers gereed, ook kun je naar www.atasteofchristmas.nl gaan. Wil je meehelpen? Dat kan! Door het aan anderen te vertellen, door een pakketje flyers rond te brengen (mail kaj@vitamineg.net) en/of door een financiële bijdrage te doen. De totale kosten bedragen € 4000,- waarvan € 1000,- ten laste van Vitamine G komt. In en na de viering van 8 november hebben we al meer dan € 250,- bij elkaar gebracht. Daar zijn we heel dankbaar voor! Bijdragen kan via deze Chrch-app, via Ideal (o.v.v. ATOC) of bankoverschrijving (o.v.v. ATOC).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *