Vitamine G-viering

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 25/10/2020
12:00 - 13:30

Locatie
Diependaalse kerk

Categorieën Geen Categorieën


Van harte welkom bij de viering van Vitamine G. In deze viering zal Lotte van Strien (dochter van Koos en Inge, zusje van Sanne en Ewout) worden gedoopt. De viering begint om 12.30 uur en duurt tot 13.30 uur, de kerk is open vanaf 12.00 uur. Muziek, gebeden, lezen uit de Bijbel, een preek met interactie en ontmoeting zijn elementen uit de viering.

Deelnemen aan de viering in het kerkgebouw

Voor de kinderen is er een eigen programma. We vragen onze bezoekers zich vooraf te registreren via www.vitamineg.net/aanmelden-viering. In verband met Covid-19 hanteren wij de volgende richtlijnen:

  • Volwassenen en tieners komen binnen via de hoofdingang. Je krijgt koffie/thee om mee te nemen naar je zitplaats. De jassen worden bij de eigen stoel gehouden.
  • De kinderen komen binnen via de zijingang (linker zijkant gebouw) en gaan gelijk naar hun eigen programma. Dit betreft de crêche, Vitamini’s (2,5 jaar t/m groep 1) en Kidskerk (groep 2 t/m groep 8). Zij blijven daar tot het einde van de viering. De oudere kinderen zijn welkom mee te doen in de viering.
  • Er geldt een maximum van 30 bezoekers, exclusief medewerkers en exclusief de kinderen in het kinderprogramma.
  • De kinderen van de Kidskerk gaan direct via de trap bij de zijingang naar de bovenzaal.
  • Kleinere kinderen worden door een van de ouders in de achterzaal bij de leiding gebracht.
  • Als je zelf de dienst NIET bezoekt, kun je evengoed je kind(eren) naar een van de kindergroepen brengen.
  • Verder hanteren we alle geldende Corona-maatregelen. Volg graag de instructies van de coördinatoren die bij de ingang en in de zaal aanwezig zijn.

Deelnemen aan de viering via YouTube

Je kunt ook deelname aan de viering via internet. Onze livestream is te volgen via: https://youtu.be/COKLdufeGP8. Gebruik de YouTube-livechat tijdens de viering om gebedspunten in te dienen en mee te doen aan de interactieve momenten. Voor het plaatsen van een bericht in de livechat is inloggen op YouTube vereist.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *