Vitamine G-viering

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 23/08/2020
10:30 - 11:45

Categorieën Geen Categorieën


Zondag 23 augustus starten we het seizoen met een openluchtviering. Om 10.00 uur ben je welkom op het terrein van scoutinggroep Agger Martini in Maartensdijk (Dierenriem 10) voor koffie en thee. De viering start om 10.30 uur, om 10.00 uur is er inloop met koffie en thee. In deze viering zal Rens Bakhuis, zoon van Kazjin en Freek Bakhuis, gedoopt worden. Er is een eigen programma voor de Vitamini’s en Kidskerk, uiteraard zullen zij er bij zijn met het dopen.

Graag geven we nog een paar praktische aanwijzingen:

  • Hou zelf het weerbericht in de gaten. Al naar gelang het weer, zorg zelf voor goede beschutting voor de zon (er is weinig schaduw) en warme kleding bij frisser weer, we blijven namelijk buiten. Mocht de weersverwachting toch onverhoopt sterk omslaan en we het plan moeten herzien, dan sturen wij zaterdagavond voorafgaand aan de viering om 21.00 uur een bericht via de Chrch-app en de nieuwsbrief.
  • Zie de route in de afbeelding. Wanneer je afslaat vanaf de Dierenriem moet je nog ca. 50 meter door het terrein oprijden. Er is ruimte om te parkeren bij de korfbalvereniging (zie de P). Daarna is het nog 10 meter lopen naar het Agger Martini Scoutingterrein. Het is niet de bedoeling op het scoutingterrein (voorbij het houten hek) te parkeren.
  • Mocht je willen komen maar geen vervoer hebben, vraag dan iemand van je huiskring of plaats een oproepje in de chrch-app.

In verband met Corona hebben wij de volgende maatregelen genomen:

  • Er is desinfecterende handgel aanwezig, en er geldt een looproute van en naar de toiletten.
  • We serveren koffie/thee en voorverpakte koek.
  • Bij binnenkomst kun je een stoel nemen en/of met je picknickkleed op ruime, minimaal 1,5 meter afstand van de band en van de anderen plaatsnemen. Blijf die afstand in acht houden. Als je wilt bewegen, zoek dan een ruime plaats op: het veld is groot genoeg.
  • Het RIVM geeft aan dat bij veel ventilatie (dat geldt voor binnen, en buiten is ventilatie er vanzelf) meezingen mogelijk is. Houd ook dan ruim voldoende afstand in acht.

Tot zondag, 10 uur, in Maartensdijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *