3-maanden-kring 'Jij en de Psalmen:  het songbook van de Bijbel komt tot leven met LEGO SERIOUS PLAY'

Psalmen zijn levensliederen, van echte mensen, die van alles meemaakten in hun leven en met God. Tijdens deze 3-maanden-kring verdiepen we ons 6 avonden in 6 heel verschillende Psalmen: wat staat er, welk verhaal wordt verteld, wat zijn de hoogte- en dieptepunten, en hoe raakt de Psalm aan mijn en ons eigen leven?

Tijdens deze 3-maanden-kring duiken we steeds stapsgewijs in de Psalm van de avond met behulp van LEGO SERIOUS PLAY. Kaj ten Voorde is gespecialiseerd in deze methodiek en gebruikt hem regelmatig om groepen mensen en teams al bouwend antwoord te laten vinden op uiteenlopende vragen. Door je handen te gebruiken gebeurt er ook meer in je hersenen en je geest. Door deelname aan deze 3-maanden-kring komen de Psalmen op interactieve en persoonlijke wijze voor je tot leven. De kring, van 6 bijeenkomsten (tweewekelijks), begint op donderdagavond 7 maart. Lees meer praktische informatie op de website van Vitamine G.

Alle praktische info op een rijtje:

Wanneer: donderdagavond 7 en 21 maart; 4 en 18 april; 16 mei en 6 juni
Tijd: inloop met koffie en thee om 19.30 uur, programma van 19.45 tot 21.30 uur.
Locatie: nader te bepalen locatie in Hilversum.
Aanmelden: voor 26 februari, bij Kaj ten Voorde, kaj@vitamineg.net.

3-maanden-kringen in Vitamine G
Wil je je samen met anderen gericht verdiepen in een onderwerp? En vind je het ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Dan is een 3-maanden-kring iets voor jou. Je komt eens in de twee weken bij elkaar, in totaal bestaat een 3-maanden-kring uit circa 5-8 bijeenkomsten. Iedereen is welkom, ook geïnteresseerden van buiten Vitamine G.

Lees ook de informatie over de gelijktijdige 3-maanden-kring: 'De Prayer Course: op reis langs verschillende soorten gebed'.

Ben je wel geïnteresseerd in een 3-maanden-kring, maar kun je niet op deze avonden? Laat jouw interesse in ieder geval weten zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is. Eind van de zomer maken we de onderwerpen van de volgende ronde van twee 3-maanden-kringen bekend (looptijd oktober-december 2024).