3-maanden-kring 'De Prayer Course: op reis langs verschillende soorten gebed'

Iedereen bidt, maar niemand vindt het makkelijk. We kunnen er allemaal hulp bij gebruiken. ‘De Prayer Course’ is als een reis langs allerlei verschillende soorten van gebed, denk aan: stilte, aanbidding, vragen, voorbede, luisteren, bidden zonder woorden, geestelijke strijd, et cetera. Ontdek de kracht van gebed en verdiep je gebedsleven, doe ook mee!

Tijdens deze 3-maanden-kring maken we gebruik van mooie video’s van de Prayer Course (van de makers van de Alpha Cursus). Met de video's worden we op weg geholpen in een gezamenlijk gesprek en het oefenen met het onderwerp van de avond. Deze 3-maanden-kring bestaat uit 8 bijeenkomsten (tweewekelijks) en start op dinsdagavond 5 maart. Je kunt je aanmelden bij Jan-Reindert Voogdt. Nieuwsgierig geworden? Kijk alvast eens op prayercourse.nl voor heel veel info over gebed en de cursus.

Alle praktische info op een rijtje:

Wanneer: dinsdagavond 5 en 19 maart; 2, 16 en 30 april; 14 en 28 mei; en 11 juni 2024.
Tijd: inloop met koffie en thee om 19.45 uur, programma van 20.00 tot 21.30 uur.
Locatie: nader te bepalen locatie in Hilversum.
Aanmelden: voor 26 februari, bij Jan-Reindert Voogdt, jan-reindert@vitamineg.net.

3-maanden-kringen in Vitamine G
Wil je je samen met anderen gericht verdiepen in een onderwerp? En vind je het ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Dan is een 3-maanden-kring iets voor jou. Je komt eens in de twee weken bij elkaar, in totaal bestaat een 3-maanden-kring uit circa 5-8 bijeenkomsten. Iedereen is welkom, ook geïnteresseerden van buiten Vitamine G.

Lees ook de informatie over de gelijktijdige 3-maanden-kring: 'Jij en de Psalmen: het songbook van de Bijbel komt tot leven met LEGO SERIOUS PLAY'.

Ben je wel geïnteresseerd in een 3-maanden-kring, maar kun je niet op deze avonden? Laat jouw interesse in ieder geval weten zodat we kunnen kijken wat er mogelijk is. Eind van de zomer maken we de onderwerpen van de volgende ronde van twee 3-maanden-kringen bekend (looptijd oktober-december 2024).