Meedoen

Iedereen die dat wil is welkom om mee te doen met Vitamine G. We vertellen je graag hoe je betrokken kunt raken bij en op de hoogte kunt blijven van Vitamine G.

Kom kennismaken

Wil je graag weten wie wij zijn en wat wij doen? Dat kan door een van onze activiteiten te bezoeken, bijvoorbeeld een viering. We nemen graag de tijd om samen koffie of thee te drinken en met je kennis te maken. Het is daarnaast ook mogelijk om een afspraak te maken met onze voorgangers, Rianne en Kaj ten Voorde. We zien ernaar uit je te ontmoeten.

Sluit je aan bij een huiskring

Wil je graag intensierver betrokken raken bij Vitamine G, nieuwe mensen leren kennen, samen de Bijbel lezen en stilstaan bij wat het betekent om Jezus Christus te volgen? Sluit je dan aan bij een huiskring. De huiskringen staan open voor iedereen, ook om een keer sfeer te komen proeven. Het is niet nodig om lid van Vitamine G te zijn.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van het nieuws over en de activiteiten van Vitamine G? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief. Abonneren kan door een e-mail te sturen aan nieuwsbrief@vitamineg.net met je voor en achternaam en je e-mailadres. Hieronder kun ook alvast onze laatste twee nieuwsbrieven raadplegen.

Wordt lid of vriend van Vitamine G

Ben je betrokken bij Vitamine G en wil je jouw verbondenheid met ons kenbaar maken? Dat kan door je in te schrijven als lid of vriend van Vitamine G. Door je in te schrijven maak je kenbaar dat het werk van Vitamine G van belang is – voor jou en voor iedereen waarvoor Vitamine G er is – nu en in de toekomst. Wil je meer weten over lid of vriend zijn van Vitamine G? Stuur een e-mail aan Maurice de Jong via ledenadministratie@vitamineg.net.