Vitamine G-viering

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 10/01/2021
12:30 - 13:30

Locatie
Diependaalse kerk

Categorieën Geen Categorieën


Van harte welkom bij de viering van Vitamine G. De viering begint om 12.30 uur en duurt tot 13.30 uur, de kerk is open vanaf 12.00 uur. Muziek, gebeden, lezen uit de Bijbel, een preek met interactie en ontmoeting zijn elementen uit de viering. Voor de kinderen is er een eigen programma. Iedereen is welkom, registratie vooraf is niet nodig. In verband met Covid-19 hanteren wij de volgende richtlijnen:

  • Volwassenen en tieners komen binnen via de hoofdingang. Je krijgt koffie/thee om mee te nemen naar je zitplaats. De jassen worden bij de eigen stoel gehouden.
  • De kinderen komen binnen via de zijingang (linker zijkant gebouw) en gaan gelijk naar hun eigen programma. Dit betreft de crêche, Vitamini’s (2,5 jaar t/m groep 1) en Kidskerk (groep 2 t/m groep 8). Zij blijven daar tot het einde van de viering. De oudere kinderen zijn welkom mee te doen in de viering.
  • De kinderen van de Kidskerk gaan direct via de trap bij de zijingang naar de bovenzaal.
  • Kleinere kinderen worden door een van de ouders in de achterzaal bij de leiding gebracht.

Verder hanteren we alle geldende Corona-maatregelen. Volg graag de instructies van de coördinatoren die bij de ingang en in de zaal aanwezig zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *